۲-۳- طیف میزبانی

 

۱۶

 

 

۲-۴- مکانیزم ایجاد بیماری

 

۱۷

 

 

۲-۵- چرخه زندگی

 

۱۸

 

 

۲-۶- نحوه انتقال آلودگی

 

۲۰

 

 

۲-۶-۱- باد

 

۲۰

 

 

۲-۶-۲- اسکلروت ها

 

۲۰

 

 

۲-۶-۳- تماس گیاه آلوده با گیاه سالم

 

۲۰

 

 

۲-۶-۴- گرده کا و زنبور عسل

 

۲۰

 

 

۲-۶-۵- بذر

 

۲۰

 

 

۲-۷- روش های کنترل پوسیدگی ساقه کا

 

۲۰

 

 

۲-۷-۱- کنترل زراعی

 

۲۰

 

 

۲-۷-۱-۱- انتخاب تاریخ کاشت

 

۲۰

 

 

۲-۷-۱-۲- استفاده از بذر عاری از اسکلروت

 

۲۱

 

 

۲-۷-۱-۳- غرقاب کردن خاک قبل از کاشت

 

۲۱

 

 

۲-۷-۱-۴- شخم عمیق

 

۲۱

 

 

۲-۷-۱-۵- جمع آوری و سوزاندن بقایای گیاهی بعد از برداشت

 

۲۱

 

 

۲-۷-۱-۶- تناوب با گیاهان غیر میزبان

 

۲۱

 

 

۲-۷-۱-۷- فاصله بیشتر ردیف ها وکاهش میزان

 

۲۲

 

 

۲-۷-۱-۸- کوددهی متعادل

 

۲۲

 

 

۲-۷-۲- کنترل شیمیایی

 

۲۲

 

 

 فهرست مطالب

 

 

 

 

عنوان

 

صفحه

 

 

۲-۷-۳- کنترل بیولوژیک

 

۲۳

 

 

۲-۷-۴- به کارگیری ارقام مقاوم

 

۲۴

 

 

۲-۸- انواع مقاومت

 

۲۴

 

 

۲-۸-۱- مقاومت حقیقی

 

۲۴

 

 

۲-۸-۲- مقاومت ظاهری

 

۲۵

 

 

۲-۸-۳- مقاومت غیر میزبانی

 

۲۵

 

 

۲-۹- واکنش ارقام مختلف کا نسبت به بیماری

 

۲۶

 

 

فصل سوم

 

۳۱

 

 

۳-۱- محیط کشت ها

 

۳۲

 

 

۳-۱-۲- محیط کشت سیب زمینی، دگستروز آگار (Potato-Dexterose Agar)

 

۳۲

 

 

۳-۲- جداسازی وخالص سازی قارچ S. sclerotiorum

 

۳۲

 

 

۳-۲-۱- جداسازی وخالص سازی قارچ S. sclerotiorumاز بافت آلوده

 

۳۲

 

 

۳-۲-۲- جداسازی قارچ S. sclerotiorum از اسکلروت

 

۳۲

 

 

۳ -۳- تهیه مایه تلقیح (دانه گندم پوشیده با قارچ عامل بیماری )

 

۳۳

 

 

۳-۴-          ارقام مورد آزمایش

 

۳۴

 

 

۳-۵- بررسی عکس العمل ارقام و لاین های کا نسبت به قارچ S. sclerotiorum در شرایط گلخانه

 

۳۴

 

 

۳-۶-          آزمایش مزرعه ای

 

۳۶

 

 

۳-۶-۱- موقعیت جغرافیایی و زمان اجرای طرح

 

۳۶

 

 

۳-۶-۲- ویژگی های آب و هوایی منطقه

 

۳۶

 

 

۳-۷- بررسی عکس العمل ارقام ولاین های کا نسبت به قارچ S. sclerotiorum در شرایط مزرعه

 

۳۶

 

 

۲-۸- ثاتیر بیماری روی اجزای عملکرد

 

۳۷

 

 

۲-۹- تجزیه و تحلیل داده ها

 

۳۸

 

 

فصل چهارم

 

۳۹

 

 

۴-۱- علائم بیماری

 

۴۰

 

 

۴-۲- ویژگی های قارچ جداسازی شده

 

۴۲

 

 

۴-۳- ارزیابی ارقام و لاین ها در شرایط گلخانه

 

۴۵

 

 

۴-۴- ارزیابی ارقام و لاین ها در شرایط مزرعه

 

۴۶

 

 

۴-۵- بررسی تاثیر بیماری بر اجزای عملکرد در شرایط مزرعه

 

۴۸

 

 

۴-۵-۱- تاثیر بیماری بر درصد کاهش تعداد دانه در غلاف

 

۴۸

 

 

ث

 

 

       فهرست مطالب

 

 

عنوان

 

صفحه

 

 

۴-۵-۲- تاثیر بیماری بر درصد کاهش طول غلاف

«بررسی آسیب های اقتصادی-اجتماعی اچ آی وی/ایدز بر خانواده های مبتلا به ایدز

سایت مقالات فارسی – زیست شناسی وضعیت تنوع ژنتیکی جدایه­ های ویروس ایکس سیب­ زمینی

بررسی تطبیقی معاونت در جرم

  ,۲ ,۳ ,۱ ,۷ ,۴ ,    ,  ۲ ,۲ ۷ ,  ۳ ,۷ ۱ ,قارچ s sclerotiorum در شرایط

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

On line school storyboard ویروس کویید 19 آشنای ناشناس طراحی و ساخت نرم افزار فروشگاه اینترنتی برق و سیستم های امنیتی نانو سیستم دنیای ابتدایی پزشکی -مرکز پوست و زیبایی باران نوشتنی های زینب آقائی ثقلین آرامش